Milo, NESCAFÉ, Cereal & baucar Petronas RM3 sekarang

in Bisnes by


ANDA tidak salah baca. ShopBack benar-benar menawarkan RM3 untuk setiap pilihan berikut sepanjang kempen #MYCYBERSALE 2017 yang akan bermula pada 9 hingga 13 Oktober 2017!Dengan cara Cashback oleh ShopBack, anda boleh mendapatkan setiap pilihan tersebut dengan hanya RM3 setiap satu dari rakan niaga ShopBack iaitu Lazada, 11street, and Qoo10. Anda hanya perlu buat empat langkah yang mudah! Bagaimana caranya?


1. Layari ShopBack dan buat pendaftaran akaun pada https://www.shopback.my/getnow menggunakan akaun email atau akaun Facebook anda.


2. Pilih produk kegemaran anda. Buat pembelian di laman tersebut


3. Cashback biasa akan dimasukkan dalam 48 jam, dan bonus Cashback akan dimasukkan kemudiannya!


4. Cashback boleh dipindahkan ke akaun bank tempatan apabila ia boleh ditebus. Jadi, produk mana-mana yang anda beli adalan RM3 selepas Cashback!


Mudah kan? Pihak ShopBack juga menyediakan video khas untuk menerangkan cara bagaimana anda boleh menjana Cashback!


Jangan lupa, tawaran ini hanya sah sepanjang tempoh kempen #MYCYBERSALE! Daftar akaun ShopBack anda sekarang!Apakah sebenarnya Cashback dari ShopBack?


Cashback diperkenalkan oleh ShopBack dimana pembeli di laman ShopBack mampu mendapat pulangan wang tunai dengan setiap pembelian.


Setakat ini, ShopBack sudah menawarkan ganjaran lebih RM13.6 juta secara Cashback kepada pelanggan di Malaysia dan ada pelanggan ShopBack yang mengumpul lebih RM22,000 tunai Cashback!


Lebih daripada 500 e-dagang termasuk Lazada, Qoo10, 11street, Booking.com, Malaysia Airlines, Expedia, dan ZALORA bekerjasama dengan ShopBack untuk memberi Cashback kepada pembeli dengan memberi semula sebahagian pembelian mereka dalam bentuk tunai setiap kali membeli-belah.Salah seorang pelanggan ShopBack, Syafiq telahpun menikmati penjimatan dan kelebihan Cashback dari ShopBack! Anda bila lagi?


Selain Cashback, anda akan menikmati diskaun dengan setiap pembelian melalui lebih 500 kedai atas talian yang tersenarai di ShopBack!


Jadi daftar sekarang dengan ShopBack dan nikmati diskaun serta Cashback yang lumayan!Source: SH Bisnes

[featured-video-plus]