Saya bukan tendang, cuma kuis dengan kaki

in Hiburan by

Saya bukan tendang, cuma kuis dengan kaki


ITU prinsip dan luahan penyanyi tahun 80-an, Noorshila Amin dan anaknya yang telah mengangkat sumpah menafikan mereka telah songlap sejumlah wang daripada beberapa rakan artis seperti yang didakwa rakan pelakon.


“Saya bersumpah dengan nama ALLAH bahawa saya tidak mengambil satu sen pun duit artis yang terlibat di dalam karnival jualan yang dimaksudkan sewaktu membawa mereka ke Brunei April lalu.


“Demi menjaga nama baik, kami juga telah membuat laporan polis pada 4 Disember di Balai Polis Seremban 2 berkenaan kenyataan yang dibuat pelakon berkenaan,” tegasnya menerusi sidang akhbar yang diadakan di Binkhalid by Geo’s, jam 4 petang tadi.


Sementara itu, penyanyi yang popular menerusi lagu Rambu Ramba itu turut memberi penjelasan berkenaan dakwaan pelakon itu yang turut mendakwa, penyanyi itu telah menendang troli miliknya ketika sama-sama berniaga di Singapura.


Noorshila bagaimanapun menjelaskan, dia sebaliknya hanya menguis troli tersebut menggunakan kaki sambil berpeluk tubuh.


“Saya mengaku ada menguis troli yang dimaksudkan. Tetapi bukanlah tendang. Hanya kuis supaya ia berada di tempat sepatutnya,” jelasnya.


Sebelum ini, hubungan dua selebriti itu dikatakan tidak berapa baik ketika sama-sama berniaga di Kota Singa November lalu.


Situasi difahamkan menjadi buruk apabila seorang artis lagi dikatakan telah memuatnaik empat video  di Facebook mengenai isu tersebut hingga menjadi tular di media sosial.


Ekoran daripada kes itulah, timbul pula cerita kononnya Noorshila, 53, dan anaknya Admiena, 33, telah menipu duit artis yang dibawa berniaga di Brunei baru-baru ini.


Sehubungan itu, dua beranak tersebut telah melakukan sumpah laknat bagi membuktikan mereka tidak pernah melakukan penipuan seperti mana yang didakwa.


Sedutan sidang media tersebut juga boleh ditonton menerusi laman Facebook, Media Hiburan.


Source: SH Hiburan 1

[featured-video-plus]