The Rock timang anak ketiga

in Hiburan by
The Rock bersama anak ketiganya Baby Tia

The Rock timang anak ketiga


PELAKON yang sedang hangat dengan filem Rampage ketika ini melahirkan rasa gembira apabila dikurniakan anak ketiga.


Melalui perkongsian Dwayne Johnson di Instagram menunjukkan dia sedang memeluk erat anak perempuannya itu yang diberi nama Tiana Gia Johnson atau ringkasnya Baby Tia.


Gambar yang dirakamkan di hospital tempat kelahiran Baby Tia ini mendapat ucapan tahniah daripada para pengikutnya di laman media sosial tersebut.


Status The Rock juga panjang lebar mengucapkan terima kasih kepada isterinya yang melahirkan anak-anaknya dan tidak lupa juga kepada semua ibu-ibu yang melahirkan anak-anak mereka.


“Saya dibesarkan dan dikelilingi oleh wanita yang kuat dan penyayang namun selepas melihat sendiri proses kelahiran Baby Tia, sukar untuk saya luahkan rasa kasih, respek dan kagum terhadap @laurenhashianofficial dan semua ibu di luar sana.


“Dan untuk anak ketigaku, Tiana Gia, seperti mana saat kedua kakak mu Simone Alexandra dan Jasmine Lia dilahirkan, ayah berjanji akan menyayangi, menjaga, membimbing dan buat kamu tersenyum seumur hidup,” tulisnya.


Namun yang lebih menyentuh hati adalah apabila The Rock sendiri memberitahu bahawa walaupun dia mempunyai banyak tanggungjawab dan memakai banyak ‘topi’ dalam dunia ini, namun memakai topi sebagai ayah adalah yang paling membanggakan.


Source: SH Hiburan 1

[featured-video-plus]