700 tiket konsert Ruffedge habis dalam 3 minit

in Hiburan by
Ruffedge

700 tiket konsert Ruffedge habis dalam 3 minit


TERNYATA ramai peminat yang teruja dengan kemunculan kembali kumpulan R&B dan Soul terkenal, Ruffedge, apabila tiket untuk  Ruffedge: 20th Anniversary Concert yang bakal berlangsung di KL Live, pada 4 Ogos depan laris terjual.


Difahamkan sebanyak 700 keping tiket untuk pembeli pertama konsert tersebut telah habis terjual dalam masa hanya tiga minit selepas tiket mula dijual secara atas talian awal pagi tadi.


Tiket tersebut adalah untuk   kategori VIP + Meet & Greet dan Party Zone + Meet & Greet yang mendapat sambutan hangat di kalangan peminat.


Bagaimanapun, bagi mereka yang belum mendapatkan tiket, kategori Party Zone dan Regular Zone masih lagi dibuka untuk semua.


Menurut Pengurus Besar MRS Production dan KLP Creative, Mohammad Rafie Saruddin, sambutan yang menggalakkan ini diibaratkan sebagai petanda awal buat anggota Ruffedge untuk kembali aktif selepas membawa haluan masing-masing lebih sedekad yang lalu.


“Tiket bagi kedua-dua kategori itu habis ditempah dalam masa tiga minit. Berdasarkan sambutan luar biasa peminat ini, kami yakin kemunculan semula Ruffedge akan melakar sejarah baharu kepada kumpulan itu,” katanya kepada sebuah portal hiburan.


Ruffedge yang mula dikenali ramai sekitar tahun 1998 dianggotai oleh Cat Farish, 44, Azan Addin, 44, Mode Abdullah, 43, Zain Hamid, 40 dan Sein, 35.


Pada konsert tersebut nanti, peminat bakal dihiburkan dengan seleksi lagu popular mereka seperti Bila Rindu, Khayalan, Tipah Tertipu, Tiada Lagi Cinta dan Da Bomb serta single baharu sempena kemunculan semula mereka iaitu Seperti Mereka.


Source: SH Hiburan 1

[featured-video-plus]