‘Raya ini, semua pun mudah’

in Bisnes by


Mudah.my, pasaran dalam talian terbesar di Malaysia, telah bekerjasama dengan beberapa pereka fesyen negara dalam Kempen Raya terkini.


Langkah ini bertujuan menyediakan jenama tempatan dengan platform untuk menjangkau penonton Malaysia yang lebih luas semasa musim perayaan.


Menggabungkan warisan dengan sentuhan moden, usahawan fesyen tempatan menawarkan pasaran yang unik mengambil pakaian tradisional dan aksesori fesyen musim ini.


Jenama seperti Hipster oleh Zery Zamry, Benua Clothing oleh Altimet dan Anaabu oleh Farhana Abu Sanah menawarkan koleksi Raya terbaru mereka pada harga perayaan, secara eksklusif di Mudah.my. Selain itu, nama lain yang terkenal di atas kempen Raya syarikat termasuk Pestle & Mortar, Sazzy Falak, dan BangBang oleh Caprice.


Dengan tema “Raya ini, semua pun mudah”, pasaran dalam talian utama ditujukan untuk menjadi satu penyelesaian sehenti bagi semua barangan berkaitan Raya musim ini.


Ketua Pemasaran di Mudah.my, Andrew Pinto berkata, inspirasi kempen ‘Raya ini, semua pun mudah’ ini benar-benar membantu rakyat Malaysia membuat perayaan yang dirai mereka lebih berkesan.


“Kempen kami juga didorong oleh keperluan pengguna kami iaitu salah satu kategori yang kami telah melihat lonjakan dalam musim ini adalah fesyen, kerana pengguna cenderung mencari dalam talian untuk baju raya mereka.


“Oleh itu, pada tahun ini kami mengambil keputusan untuk bekerjasama dengan usahawan fesyen tempatan untuk menawarkan pengguna yang unik kepada baju raya tradisional,” katanya.


Pasaran dalam talian juga menawarkan diskaun 10 peratus untuk tiket feri, bas dan kereta api melalui perkongsian mereka dengan Easybook.com. Pengguna yang melihat logo Mudah Eksklusif di Booking.com juga boleh menikmati penginapan hotel yang menarik, menjadikannya lebih mudah untuk merancang untuk berehat dari perayaan musim ini.


Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif di Mudah.my, Gaurav Basin berkata, matlamat kami adalah untuk menjadi penyelesaian sehenti bagi keperluan anda sempena meraikan perayaan.


“Kempen Raya ini telah bermula awal April lalu dan akan berlangsung sehingga pertengahan Julai 2018,” katanya sambil memberitahu untuk maklumat lanjut layari Mudah.my di www.mudah.my atau www.facebook.com/mudah.my/.


Source: SH Bisnes

[featured-video-plus]