Nikmatilah Piala Dunia bersama Shopee!

in Bisnes by


PLATFORM beli-belah atas talian utama Malaysia, Shopee mengajak orang ramai sama-sama menikmati kemeriahan Piala Dunia Piala FA Malaysia dengan menyertai aktiviti kempen Demam Bola bersama Shopee, bermula 14 Jun hingga 15 Julai ini!


Orang ramai boleh mula menyertai aktiviti ‘Pasukan Bola Kegemaran di Malaysia’ dengan menyokong pasukan pilihan mereka dengan melayari laman Facebook Shopee Malaysia, memilih pasukan bola sepak kegemaran dan menjawab soalan mudah!


Hadiah utama untuk pertandingan tersebut adalah jemputan tayangan pusingan terakhir Piala Dunia pada 15 Julai nanti bersama Shopee. Selain itu, peserta – peserta juga boleh memenangi baucar dan hadiah yang bernilai sehingga RM500,000!


Shopee Malaysia yang merupakan penaja Piala FA Malaysia 2018 juga menawarkan beli 1 percuma 1 untuk tiket Piala FA dan Liga Super 2018 sepanjang tempoh kempen!


Lebih menarik, kempen #ShopeeDemamBola ini menawarkan potongan harga untuk pakaian dan barangan berasaskan sukan di laman membeli-belah Shopee! Setiap minggu sepanjang tempoh kempen, laman Shopee akan menawarkan jualan berdasarkan fasa-fasa tertentu antaranya koleksi Peminat Bola.


Jadi, jangan terlepas peluang untuk menikmati jualan kemuncak Demam Bola dari 2 – 4 Julai 2018 yang menawarkan potongan harga sehingga 90% ke atas. Pada 2 – 4 Julai ini, Shopee menawarkan koleksi “Shocking Sale”, “The First Eleven”, “The 12th Man: Fans”dan “Bored Girlfriend”. Akhir sekali, Shopee juga menyajikan World Cup Special Collection, World Cup Match Party dan Final Countdown.


Untuk pengguna pertama kali Shopee, cepatlah muat turun Shopee dan tebus produk di bawah dengan harga RM1 sahaja, gunakan kod “SINAR1”!


Muat turun Shopee sekarang!


Istimewa buat pembaca Sinar Harian sahaja, mereka boleh mendapatkan baucar RM7 bagi pembelian minimum RM50 (untuk semua pengguna Shopee) menerusi kod “SINAR7”!
Untuk maklumat lanjut mengenai aktiviti dan tawaran menarik sepanjang kempen #ShopeeDemamBola ini, mereka yang berminat boleh layari laman Facebook Shopee Malaysia dan laman Demam Bola bersama Shopee!


Source: SH Bisnes

[featured-video-plus]