Hubungan kami dah berakhir: Nadia Brian

in Hiburan by
Nadia Brian

Hubungan kami dah berakhir: Nadia Brian


AKTRES cantik, Nadia Brian mengakui dia kini kembali solo selepas hubungannya dengan kekasih sudah berakhir sejak beberapa bulan lalu.


Menurut Nadia Najwa Mohamed Rashidi atau lebih senang dipanggil Nadia Brian berkata, dia lebih selesa untuk berkawan sahaja kerana ingin fokus terhadap kariernya.


“Ya, memang betul sekarang saya sudah kembali solo. Hubungan saya dan kekasih sudah berakhir beberapa bulan yang lalu.


“Buat masa sekarang ini, saya nak fokus pada kerjaya lakonan dahulu. Tak nak fikir lagi soal cinta.


“Tapi sejujurnya saya hanya berkawan sahaja dengan semua orang. Tak ada hubungan istimewa dengan sesiapa pun,” katanya.


Difahamkan, sebelum ini Nadia dikatakan sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seorang lelaki yang bekerja sebagai pengawal peribadi.


Nadia, 27, ditemui ketika majlis pra-tonton filem Blok 404 arahan Isma Aizal Yusoof di MM Cineplexes, eCurve, Damansara, baru-baru ini.


Bercerita tentang lakonannya dalam filem terbaharunya pula, Nadia memberitahu tiada perkara pelik yang berlaku namun akuinya panik apabila perlu menjayakan babak dalam tab mandi.


“Dalam filem ini saya memegang watak sebagai Intan. Seorang gadis yang mempunyai kehidupan sosial bersama kekasihnya.


“Alhamdulillah sepanjang menjalani penggambaran filem Blok 404 pada tahun lalu, kami tidak ada melalui perkara-perkara pelik.


“Tapi ada satu babak saya rasa panik apabila saya perlu berada di dalam tab mandi dan dikeliling pisau yang digantung. Rasa takut kalau pisau itu jatuh atas saya,” katanya.


Source: SH Hiburan 1

[featured-video-plus]