Kerajaan baharu, tengok rezeki macam mana: Aiman Tino

in Hiburan by
Penyanyi, Aiman Tino

Kerajaan baharu, tengok rezeki macam mana: Aiman Tino


PENYANYI, Aiman Tino berkata, dia bakal mengadakan siri jelajah bertemu peminat pada penghujung tahun ini.


Bagaimanapun, kata Aiman, 20, ia masih dalam fasa perancangan ekoran peralihan kerajaan baharu.


“Saya akan buat meet and greet bersama peminat-peminat yang boleh datang ke Kuala Lumpur ataupun ke Kuala Kubu. Ataupun siri jelajah ke tempat mereka sebab saya memikirkan peminat yang jauh.


“Tapi, tengok pada keadaan terlebih dahulu.  Memandangkan kerajaan pun sudah bertukar, jadi saya tak tahu lagi rezeki masa akan datang ini macam mana,” katanya pada Sinar Harian.


Idea ini mula tercetus apabila Muhammad Aiman Yusri atau yang lebih senang dipanggil Aiman Tino, berkata, rata-rata peminatnya didominasi oleh kalangan pelajar sekolah dan di bawah tanggungjawab ibu bapa.


Oleh sebab itu, Aiman terpanggil untuk mengadakan siri jelajah ini.


“Kalau dilihat betul-betul, kebanyakan peminat saya masih lagi bersekolah dan andai kata saya mahu adakan meet and greet di Kuala Lumpur. Macam mana pula mereka yang jauh? Di Kuantan, di Perlis dan lain-lain negeri lagi. Mereka masih sekolah dan pada masa sama di bawah tanggungjawab ibu bapa.


“Jadi biarlah saya yang akan turun ke tempat mereka untuk adakan meet and greet ini,” ujar Aiman yang mempunyai pengikut sebanyak 1.2 juta di Instagram.


Source: SH Hiburan 1

[featured-video-plus]